Koronavirus - Preventivne mere

Petak, 03. jul  2020.

Dragi kupci,
usled trenutne situacije, a u skladu sa preporukama nadležnih organa, preduzeli smo preventivne mere zaštite u našim prodavnicama kako bismo zaštitili i Vas i naše prodajno osoblje.

Obavezno nošenje maski. Naše prodajno osoblje nosi zaštitne maske na radnom mestu, pa Vas molimo da tokom posete prodavnicama i Vi nosite svoju masku.

Sanitarni i higijenski standardi u prodavnicama podignuti su na najviši nivo. Naše prodajno osoblje je upoznato sa merama zaštite i komunicira ih i sa posetiocima prodavnica.

U prodavnicama se nalaze sredstva za dezinfekciju, te Vas molimo da prilikom posete dezinfikujete ruke.

U cilju poštovanja distance, molimo Vas da se pridržavate rastojanja od 2m u prodavnicama.

U skladu sa merama Vlade, ukupan broj lica koja se mogu naći u prodajnom objektu iznosi 5. Naše prodajno osoblje će voditi računa o tome da ovaj broj bude ispoštovan. S tim u vezi molimo Vas da budete strpljivi i sačekate da se stvore uslovi za ulazak u prodajni objekat.

Ukoliko Vam je prijatnije da kupovinu obavite kod kuće, naš web shop Vam je uvek na raspolaganju, pa Vas pozivamo da pogledate našu ponudu online i kupovinu obavite putem web shopa. Kurirske službe će i dalje vršiti isporuku na kućnu adresu, uz izvesna ograničenja po pitanju ulaska u zgradu, a sve u cilju Vaše zaštite i zaštite kurira.

Za sva dodatna pitanja i informacije dostupni smo Vam:

Hvala Vam na razumevanju i poštovanju pravila koja imaju za cilj da nas sve zaštite. Budite zdravi.

Vaša Galerija Podova