Uputstvo za web kupovinu

1) Izbor parketa

Celokupna ponuda parketa, organizovana je po kolekcijama i dezenima. Klikom na željeni dezen, možete videti detalje o proizvodu.

 

2) Detalji o proizvodu

Sa odabirom dezena parketa, možete videti: Tehničke karakteristike, rokove isporuke, ostale dezene u kolekciji, cene, mogućnost kupovine.

Potrebno je uraditi sledeće:

 1. uneti broj paketa odabranog parketa
  Kako biste obezbezbedili odgovarajuću količinu parketa, morate znati površinu prostorije koju opremate. S obzirom da se parket prodaje u paketima, potrebno je utvrditi koliko paketa Vam je potrebno za opremanje željene prostorije. Takođe, potrebno je u obzir uzeti i rastur*.
  Primer: Ako je prostorija površine 12 m2, (sa rasturom* od 5% to je 12,6 m2 površine za postavljanje parketa), a u jednom paketu ima 2,66 m2 (količinu parketa u paketu, možete pogledati u koloni "pakovanje"), da bi se opremila prostorija od 12 m2 potrebno Vam je 12,6:2,66=4,74 paketa parketa, odnosno 5 paketa parketa.
  *Rastur - 5% više materijala zbog ukrajanja
 2. kliknuti na korpu
 3. klikom na link "detaljan prikaz korpe" odlazite u prikaz sadržine korpe i nastavljate proces poručivanja

Nakon utvrđivanja potrebnog broja paketa parketa i unosa potrebne količine u korpu, poručite i neku od podloga za parkret, koja je neophodna za ugradnju i pogledajte nešto od pratećih proizvoda koji mogu upotpuniti Vaš enterijer i olakšati održavanje Vašeg parketa: www.galerijapodova.com/prateci_program.

 

3) Pregled korpe

Nakon izbora željenog parketa i pratećih proizvoda, klikom na link "Detaljan prikaz korpe" biće Vam prikazan detaljan sadržaj korpe.

Sadržaj u korpi može da se:

 1. menja (povećava, smanjuje)
 2. isprazni
 3. nakon svih izmena nastavlja se proces kupovine i sadržaj može da se "naruči"

Kada ste se uverili da je sve u redu sa sadržinom korpe i proizvodima koje želite da naručite, klikom na ikonu "Naruči" započinje proces registracije.

 

4) Registracija

Da bi kupovina mogla da se obavi neophodna je registracija.

Ukoliko ste novi korisnik, za registraciju, potrebno je da unesete svoje podatke.

Kada se registracija jednom izvrši, za svaku sledeću kupovinu potrebno je da unesete samo e-mail adresu koju ste registrovali i lozinku koju ste izabrali.

Nakon izvršene registracije, dovršite proces poručivanja, popunjavajući potrebne podatke:

 

5) Podaci o kupcu

Potrebno je popuniti odgovarajuća polja. Ukoliko je isporuka na adresu koju ste ostavili pri prvoj registraciji, potrebno je samo da označite polje ispred navedene adrese. Ukoliko je adresa isporuke drugačija u odnosu na onu koju ste upisali pri prvoj registraciji, označite polje ispred nove adrese i unesite tražene podatke. Ukoliko želite da precizirate određene podatke, popunjavate polje pod nazivom "Detalji".

 

6) Napomena kupca i evidencija prodavnice

 • Ukoliko postoje dodatni zahtevi, možete ih uneti u polje "Vaš komentar".
 • Iz padajućeg menija, odaberite prodavnicu u kojoj ste videli proizvod koji poručujete.

 

7) Izbor načina plaćanja

 • Nakon unosa traženih podataka, neophodno je da odaberete način plaćanja i date saglasnost da ste upoznati sa uslovima kupovine.
 • Plaćanje naručenih proizvoda možete izvršiti putem platne kartice, uplatom na račun (uplatnica) ili putem pouzeća.

Napomene u vezi plaćanja:

 • Uplatom na račun - vrši se na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke putem opšte uplatnice, uz navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji ćete dobiti prilikom naručivanja. Kako bi naručene proizvode dobili u naznačenom roku, potrebno je da nakon kreiranja narudžbenice plaćanje putem opšte uplatnice izvršite u roku od 48h.
 • Plaćanje pouzećem - vrši se nakon što Vam kurirska služba isporuči proizvod.
 • Platnom karticom - vrši se kada želite da platite u momentu poručivanja, a pre isporuke. Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro) - tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd koja vrši procesuiranje kartica na Internetu. Nakon unosa potrebnih podataka banka vrši proveru Vaše kartice i raspoloživosti sredstava na računu. O statusu plaćanja bićete obavešteni putem e-maila.

 

8) Generisanje porudžbenice i potvrda porudžbine

Na kraju procesa poručivanja, prikazaće Vam se izveštaj uspešno završenoj porudžbini, koji će biti poslat i na Vašu mail adresu, koju ste uneli prilikom poručivanja. Nakon izvršene porudžbine, bićete kontaktirani od strane Galerije Podova, radi konačne potvrde porudžbine.