Dizajniramo za Vas

Kreirajmo zajedno najbolje rešenje za Vaš enterijer

Uređenje enterijera je interesantan i kreativan posao, ali često pun dilema, jer je nekada teško zamisliti kako bi neka rešenja izgledala baš u Vašem prostoru.

U želji da Vam ovaj proces učinimo lakšim i zabavnijim pokrenuli smo uslugu "Dizajniramo za Vas" kojom želimo da Vam pomognemo da zamislite kako da na najbolji način opremite svoj prostor.

Uslugu dizajniramo za Vas, možete od sada poručiti i putem interneta.
Nakon kreiranja porudžbine poslaćemo Vam detaljnije instrukcije. Biće potrebno da popunite upitnik i priložite fotografije Vašeg enterijera, a mi ćemo Vam u roku od par dana poslati 3 predloga rešenja, putem email-a. Rešenjima ćemo uz vrlo jednostavne tehnike prikazati kako biste mogli da uredite prostor proizvodima iz naše ponude. Na svakom od predloženih rešenja biće istaknut spisak proizvoda koje smo koristili kako biste lakše mogli da ih pronađete u našim prodavnicama.

 

PRE
POSLE

Cena usluge "Dizajniramo za Vas" iznosi 1.300 din po prostoriji.

Ukoliko Vam se dopada neki od proizvoda koji su prikazani na rešenjima koja smo Vam predložili kupovinu, možete obaviti u našim prodavnicama, uz podršku našeg prodajnog osoblja ili na našem web sajtu.