Dostava

U želji da Vam olakšamo kupovinu za Vas smo obezbedili i uslugu dostave kupljenih proizvoda na kućnu adresu. Vaše je samo da odaberete proizvod koji želite i da uživate u njemu u toplini svog doma.

Dostava robe kupljene u našim prodavnicama

Nakon kupovine proizvoda u nekoj od naših prodavnica, prepustite nama kompletnu obavezu oko transporta. Sa našim ljubaznim prodavcima, dogovorite dostavu kupljenih proizvoda na željenu adresu, na dan i vreme koje Vama najviše odgovara i ostale detalje.

Data/Images/dostava_s.pngDostava proizvoda kupljenih u nekoj od naših prodavnica,  vrši se na teritoriji Srbije u preko 20 gradova i opština: Beograd, Novi Sad, Niš, Bačka Palanka, Bečej, Sremska Mitrovica, Inđija, Aranđelovac, Valjevo, Vranje, Kraljevo, Požarevac, Jagodina, Bor, Mladenovac, Čačak, Temerin, Zaječar, Kikinda, Vršac, Šabac, Subotica, Užice i Loznica.

Dostava proizvoda kupljenih u nekoj od naših prodavnica, vrši se na udaljenosti do 30 km od prodavnice u kojoj je roba kupljena. Kako bi se isporuka proizvoda nesmetano obavila, molimo Vas da omogućite pristup vozilu kojim se vrši dostava do mesta isporuke, kao i da na dogovorenoj adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Dostava robe poručene putem naše web stranice

Za sve proizvode poručene putem interneta u vrednosti preko 10.000 din obezbedili smo besplatnu dostavu na kućnu adresu. Prilikom kupovine putem interneta potrebno je da unesete željenu adresu i proizvodi iz naše internet prodavnice će Vam biti dostavljeni u unapred definisanom roku. Rokovi isporuke za svaki proizvod koji se nalazi na našoj web stranici, navedeni su na strani detalja o proizvodu.

Za više informacija kontaktirajte ili posetite vama najbližu prodavnicu.