Usluge

Za dobru kupovinu, kupcima nije dovoljno samo imati kvalitetan proizvod. Dodatne usluge su ono što jednu kupovinu čine kompletnom. Većinu stvari zaista možete uraditi samostalno, ali ne morate. Mi želimo da Vam olakšamo kupovinu i da Vaša jedina obaveza bude samo da odaberete proizvod koji želite i da uživate u njemu u toplini svog doma.

Za sve one koji ne žele da troše svoje vreme ili kojima je potrebna pomoć, nudimo profesionalne usluge:

Usluga krojenja i opšivanja

Za sve tepisone, tepihe i staze kupljene u nekoj od naših prodavnica, obezbedili smo Vam besplatnu uslugu krojenja i opšivanja na licu mesta.

Usluga dostave robe

Brza i profesionalna dostava kupljenih proizvoda na kućnu adresu u preko 20 gradova u Srbiji. Za detaljne informacije o uslovima dostave, kontaktirajte Vama najbližu prodavnicu.

Usluga ugradnje

Naši profesionalni i sertifikovani podopolagači za Vas vrše ugradnju parketa, laminata, tepisona, vinila i svih ostalih podova iz naše ponude. Pogledajte u kojim gradovima nudimo uslugu ugradnje.

Usluga šivenja zavesa

Za sve kupljene metražne zavese i draperije, nudimo Vam uslugu šivenja i porubljivanja. Kako bi savršeno odgovarale Vašem stilu, u ponudi je nekoliko modela šivenja zavesa i draperija.

Dozvolite profesionalcima da urade posao umesto Vas, na Vama je samo da odaberete proizvod i dezen po Vašoj želji. Za više informacija kontaktirajte ili posetite Vama najbližu prodavnicu.