Da li su Vaše dvorište i terasa spremni za proleće?

Dvorište ili terasa su prostori u kojima želite da se opustite i odmorite, pa ih zato uredite u stilu koji najviše odgovara Vašem ukusu. Okružite se bojama koje Vam prijaju i stvarima koje volite, a mi Vam savetujemo da se poigrate sa veštačkom travom ili tepisima za upotrebu na otvorenom prostoru, jer sve dolazi u obzir.

Sa veštačkom travom, Vaš travnjak će izgledati savršeno bez obzira na vremenske prilike, uz minimalno održavanje, pružajući Vam tako više vremena za uživanje u Vašem dvorištu ili na terasi. Savršeno je mekana za dečije korake, a ukoliko imate kućne ljubimce, znajte da je veštačka trava potpuno bezbedna i za njih. Sigurno ste čuli da je veštačka trava "eco friendly", što znači da se izrađuje od recikliranih materijala. Ne zahteva upotrebu hemijskih preparata da bi izgledala lepo, niti iziskuje ogromne količine vode tokom letnjih meseci. Još jedna značajna karakteristika koja ide u prilog veštačkoj travi jeste ta što smanjuje alergije.

 

A ako želite da odete korak dalje i ovog proleća budete drugačiji, u svoje dvorište možete postaviti tepih. U našoj ponudi možete pronaći tepihe koji su pogodni za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, izuzetno su izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike (kiša, sunce, sneg, vlaga).

 

Neka Vaše dvorište ili terasa budu ogledalo Vaše kreativnosti. Posetite neku od naših prodavnica i pretvorite svoje dvorište ili terasu u oazu za uživanje.