Zavjese po mjeri

GALERIJA IDEJA - PREUZMITE KATALOG

Zavjese su nezaobilazni dekorativni element skoro svakog enterijera. Prostoru donose svježinu, eleganciju i lični pečat. Adekvatan odabir zavisi od samog prostora za koji je zavjesa namjenjena, Vašeg senzibiliteta, ali i od količine dnevne svjetlosti u prostoriji. Tako možete birati između jednobojnih, šarenih ili dječijih dezena.

Pored pažljivog odabira dezena, jednako je važno da odaberete i odgovarajući model šivenja zavjesa. I ovog puta smo mislili na Vas, te Vam pored širokog izbora različitih dezena i materijala, nudimo i uslugu šivenja. U zavisnosti od toga da li želite manji ili veći nabor, svedenu ili bogato nabranu zavjesu, u ponudi imamo nekoliko modela šivenja zavjesa: uska traka, široka traka, french traka, kanal, ringlice ili gajke. Na Vama je samo da odaberete.

Savjeti - Prilikom kupovine zavjesa važno je znati:

  • Širinu nabrane zavjese tj. prostora preko kojeg se postavlja zavjesa.
  • Visinu zavjese koja može biti: par cm iznad poda, može dodirivati pod ili biti spuštena na pod. Po želji, zavjesa može biti i do visine radijatora.

Posetite neku od naših prodavnica i pogledajte široku paletu boja i dezena zavjesa po mjeri koje se nalaze u našoj ponudi. Opipajte materijal, doživite strukturu i odaberite baš onu zavjesu koja najviše odgovara Vašem prostoru i senzibilitetu.