Ugradnja

Pri pomisli na kupovinu novog poda, neizbežno je razmišljati i o njegovoj postavci. Neke tipove podova svakako da možete postaviti sami, ali zašto biste trošili svoje dragoceno vreme i bavili se nečim što Vam baš i nije poznato? Dopustite profesionalcima da to urade umesto Vas.

U želji da obezbedimo kompletno rešenje na jednom mestu, od kvalitetne ponude podova do njihove profesionalne ugradnje, razvili smo saradnju sa timovima stručnih podopolagača. Naši profesionalni podopolagači za Vas, vrše ugradnju parketa, laminata, tepisona, vinila i svih ostalih podova iz naše ponude.

Uslugu ugradnje, dogovarate sa našim ljubaznim prodavcima u nekoj od naših prodavnica. Nakon ugovorene usluge, poslaćemo naše podopolagače na teren, koji će premeriti Vaš prostor i pružili Vam sugestije ukoliko ima potrebe za dodatnim radovima ili kupovinom određenog materijala. Nakon svih konsultacija, ugovarate tačan datum ugradnje Vašeg novog poda.

Ugradnja proizvoda kupljenih u nekoj od naših prodavnica, vrši se na teritoriji Crne Gore samo u većim gradovima. Za više detalja, spisku gradova i ceni ugradnje, molimo Vas da posetite ili kontaktirate neku od naših prodavnica.

Zapamtite, dugotrajnost i kvalitet poda u mnogome zavise od pravilne ugradnje.

Data/Images/podopolagaci_01.jpg