Da li su Vaše dvorište i terasa spremni za proljeće?

Dvorište ili terasa su prostori u kojima želite da se opustite i odmorite, pa ih zato uredite u stilu koji najviše odgovara Vašem ukusu. Okružite se bojama koje Vam prijaju i stvarima koje volite, a mi Vam savjetujemo da se poigrate sa vještačkom travom ili tepisima za upotrebu na otvorenom prostoru, jer sve dolazi u obzir.

Sa vještačkom travom, Vaš travnjak će izgledati savršeno bez obzira na vremenske prilike, uz minimalno održavanje, pružajući Vam tako više vremena za uživanje u Vašem dvorištu ili na terasi. Savršeno je mekana za dječije korake, a ukoliko imate kućne ljubimce, znajte da je vještačka trava potpuno bezbjedna i za njih. Sigurno ste čuli da je vještačka trava "eco friendly", što znači da se izrađuje od recikliranih materijala. Ne zahtijeva upotrebu hemijskih preparata da bi izgledala lijepo, niti iziskuje ogromne količine vode tokom ljetnjih meseci. Još jedna značajna karakteristika koja ide u prilog vještačkoj travi jeste ta što smanjuje alergije.

 

A ako želite da odete korak dalje i ovog proljeća budete drugačiji, u svoje dvorište možete postaviti tepih. U našoj ponudi možete pronaći tepihe koji su pogodni za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, izuzetno su izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike (kiša, sunce, snijeg, vlaga).

 

Neka Vaše dvorište ili terasa budu ogledalo Vaše kreativnosti. Posjetite neku od naših prodavnica i pretvorite svoje dvorište ili terasu u oazu za uživanje.