Poslovni prostori

Preporuka podova za poslovne prostore

Proizvodi iz naše ponude, namjenjeni visokofrekventnim poslovnim objektima, imaju sve potrebne sertifikate i klase upotrebe koje ovakvi prostori zahtjevaju.

HOTELI

Prilikom opremanja hotela kao najčešće rješenje izdvajaju se tekstilne podne obloge u rolnama, zbog zvučne i toplotne izolacije, kao i mogućnosti kreiranja ambijenta prijatnog za odmor.

U posljednje vrijeme koriste se i tekstilne ploče ili vinil ploče koje su, pored svih ovih prednosti, još i modularne.

KANCELARIJE

Za potrebe opremanja kancelarija, gdje su zahtjevi usmjereni ka ambijentu koji je lako prilagodljiv, a istovremeno i lak za održavanje, najčešće se koriste tekstilne ploče, vinil ploče i laminat.

Ovi proizvodi su modularni, lako se postavljaju i mijenjaju, dezeni se lako mogu kombinovati, a održavanje i zamjena oštećenih djelova su vrlo jednostavni.

PRODAJNI OBJEKTI

Zahtjevi u opremanju prodajnih objekata kreću se u pravcu jedinstvenog, prepoznatljivog enterijera i kreiranja brend identiteta u čemu naročito pomažu vinil u rolnama ili pločama i laminat.

Održavanje je vrlo jednostavno, a individualna kombinacija boja i dezena koju pružaju modularni podovi je nešto po čemu se ovi objekti lako mogu razlikovati od drugih.

VRTIĆI, ŠKOLICE, ORDINACIJE

Već dugi niz godina, zahvaljujući odličnoj ponudi vinila, partner smo i u opremanju brojnih školica, vrtića, ordinacija.

Okruženje koje podstiče kreativnost, boje koje pozitivno utiču na one koji borave u prostoru i lako održavanje, zahtjevi su koje vinil na pravi način ispunjava.

STAMBENI OBJEKTI

Pri izgradnji stambenih objekata investitori najčešće biraju Tarkett parket zbog dugotrajnosti, 30 godina garancije, dobre dimenzione stabilnosti i brze i jednostavne ugradnje.

Zahvaljujući kompletnom rješenju, mi smo pouzdan partner i velikom broju domaćih investitora pri opremanju stambenih kompleksa.

 

Već godinama usavršavamo i razvijamo mrežu svojih saradnika uz čiju podršku, kako fizičkim licima, tako i poslovnim klijentima, obezbjeđujemo realizaciju kompletnog posla po principu "ključ u ruke" - podne obloge, prateći materijal i sve to praćeno dostavom na adresu i profesionalnom ugradnjom.

Za sva pitanja i konsultacije u vezi proizvoda ili usluga, zahtjeva za predračun:

REFERENCE

Iz razloga što su profesionalizam, znanje i iskustvo o podnim oblogama važni, više od 50 godina smo sinonim za pouzdanog i stabilnog partnera u opremanju

  • kako komercijalnih objekata: Hemofarm Vršac, Zepter Novi Sad, Maxbet kladionice, Erste bank Novi Sad, Komercijalna banka, Restoran "Sava" Sava centar, Emmezeta Beograd, Hotel Ambasador Niš, Holliday Inn Express Beograd, Hotel Maestral Budva, Hotel Premier Aqua Vrdnik, Zlatibor Residence, Hotel Pupun Novi Sad, Hotel Glorija Subotica,
  • tako i rezidencijalnih: Kraljev Park, Pupinova palata (Galens Novi Sad), Savada (Neimar V Beograd), Zemona (Neimar V Beograd), Lira (Napred Beograd), stambeno-poslovni objekti investitora: Erker inženjering i Rapid invest iz Novog Sada i mnogi drugi.