Poslovni prostori

Poslovni prostori

Brojna su pitanja i nedoumice koje se javljaju kada je riječ o podovima za poslovne prostore, od toga koju vrstu proizvoda izabrati (boje, dezeni), kvalitet (dugotrajnost, održavanje, zamjena), do toga koga pitati za savjet i angažovati za ugradnju i realizaciju kompletnog posla.

Rješenja su danas raznovrsna, a mogućnosti ogromne. Kroz lokalno prisustvo i podršku u Srbiji i Crnoj Gori obezbjeđujemo najširu ponudu podnih obloga za opremanje poslovnih prostora. Tokom više od 50 godina postojanja, znanjem i iskustvom izgradili smo status pouzdanog partnera i kada su u pitanju podne obloge za poslovne namjene, što dokazuje veliki broj lojalnih kupaca i dugogodišnjih partnera.

Šta Vas očekuje kod nas?

Savjetovanje i pomoć u izboru proizvoda

Kako se podne obloge mijenjaju periodično, razumljivo je da sa nekim detaljima i specifičnostima niste upoznati. Naše stručno prodajno osoblje, koje preporuke zasniva na više od pola vijeka iskustva, znanja, rješavanje izazovnih situacija, tu je da Vam predloži prave proizvode, uzimajući u obzir vrstu biznisa kojim se bavite, zahtjeve prostorije i potrebe za odgovarajućim klasama upotrebe i serfitikatima.

"Ključ u ruke"

Ne morate da razmišljate o organizaciji prevoza i majstora. Mi ćemo se pobrinuti za realizaciju kompletnog posla po principu "ključ u ruke" - podne obloge, prateći materijal i sve to praćeno dostavom na adresu i profesionalnom ugradnjom.

Uštede

Uštede možete ostvariti kroz specijalne cijene kreirane za Vas, a u skladu sa potrebnim količinama. Ukoliko se nalazite u sistemu PDV-a, kupovinom podnih obloga sa ugranjom bićete u mogućnosti da kupite kompletno rješenje za pod bez obračunatog PDV-a.

 

Za sva pitanja i konsultacije u vezi proizvoda ili usluga, zahtjeva za predračun:

Za više informacija pročitajte: